Geggo dropper planlagt biografi: Jeg følte mig blottet

Bryggen-pigen Stephanie "Geggo" har fortrudt, at hun gik med til at skrive en bog om sit turbulente liv.

BM Foto: Scanpix/David Leth Williams

BM Foto: Scanpix/David Leth Williams

Nogle tror måske, at realitystjerner deler alt om sig selv uden filter. Men sådan er det ikke for Stephanie "Geggo" Karma Christiansen.

For selv om Bryggen-stjernen i flere år har ladet danskerne komme helt tæt på hende og familien i tv-serien "Familien fra Bryggen", så er der alligevel dele af hendes liv, som hun holder for sig selv.

I et nyt indlæg på sin blog, geggosverden.dk, fortæller Stephanie "Geggo", at hun netop har valgt at aflyse en ellers planlagt biografi om hendes liv, der skulle have været på gaden dette efterår.

Bogen var ellers næsten skrevet færdig, men ved en oplæsning sammen med sin ghostwriter fik reality-stjernen en forkert følelse.

- Alt i alt så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje og så langt fra, hvad jeg er vant til i "Familien fra Bryggen" på TV3. Jeg følte mig blottet og fik helt kvalme ved tanken om, når den bog skulle udgives, skriver Stephanie "Geggo" på sin blog.

Bogen indeholdt både fortællingen om, hvordan realitystjernen oplevede sin mors tid i fængsel, hvordan hun har det med sin far, og hvordan hun har tacklet sin OCD, når den var værst.

Stephanie "Geggo" skriver, at hun er ked af at skuffe de mange fans, der havde glædet sig til at læse bogen. Men at droppe bogen var det rigtige for hende at gøre, mener hun.

- Min barndom osv. vil jeg hellere fortælle i små bidder, hvor jeg selv kan formulere ned til, hvad jeg synes er passende. Det er nu engang mit liv, og jeg ved, at størstedelen af jer vil forstå mig, lyder det i blogindlægget.

Læs hele blogindlægget fra Stephanie "Geggo" her: http://geggosverden.dk/2016/09/17/jeg-har-sagt-nej/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst