Genbrugsbutik fejrer fødselsdag

Mandag er det et år siden Dansk Folkehjælp åbnede ny butik i Aars

Tre medlemmer af Dansk Folkehjælps lokale bestyrelse fotograferet foran genbrugsbutikken, som i den kommende uge kan fejre et års-fødselsdag. Fra venstre formand Herdis Brix og bestyrelsesmedlemmerne Pia Nikolajsen og Lissy Utzen, alle Aars. Foto: Martin Glerup
Aars 18. maj 2014 07:01

AARS: Mandag er det præcis et år siden, Dansk Folkehjælp åbnede sin nye genbrugsbutik i Himmerlandsgade i Aars, og dét markerer organisationen med en række ekstraordinære tilbud samt kaffe og kage i fødselsdagsugen.

- Vi har fået en forrygende start og har mødt en imponerende opbakning.

- Folk er flinke til at komme med effekter til butikken, f.eks. småmøbler, bøger, brugskunst, tøj og lignende, fremhæver formanden for Dansk Folkehjælps Vesthimmerlands-afdeling, Herdis Brix.

Butikken i Aars er nr. syv ud af Dansk Folkehjælps i alt 13 genbrugsbutikker rundt om i Danmark, og overskuddet går til det lokale, sociale hjælpearbejde.

- Det er vigtigt, at Dansk Folkehjælp er i stand til at hjælpe ude omkring i verden – uanset om vi taler om hjælp til fattige lande eller nødhjælp, men vi skal ikke glemme også at have fokus på vore nære områder herhjemme, betoner Herdis Brix.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...