Genbrugsplads blev indviet

Genbrugspladsen i Fjerritslev blev indviet med snoreklipning og røde pølser

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Omkring 100 borgere valgte at møde op til indvielsen af Fjerritslevs nye genbrugsplads.

FJERRITSLEV:Den røde løber var rullet frem og en rød snor også bundet omkring den åbenstående skydedør ind til pladsen. Omkring 100 borgere mødte frem.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Jens Christian Golding (S), fik som den første lov til at indvie pladsen ved at køre op til papcontaineren og kaste nogle lidt brugte kasser ned i den, som vil blive genanvendt.

Jens Christian Golding fortalte fremhævede de mange nye sorteringsmuligheder, der gjorde det muligt at sortere mere miljøvenligt i området fremover.

Jens Christian Golding var især glad for niveauinddelingen, hvor borgere kan køre hen til containeren og læsse i den oppefra. Hele vejen rundt om pladsen i et lavere niveau går der en vej beregnet til lastbiler, der skal tømme containerne.

Han betroede, at han naturligvis var ked af, at pladsen var gået hen og blevet så dyr, som den var. Nemlig 31 millioner kroner i stedet for de planlagte 17 millioner kroner.

Efter hans overbevisning kan Jammerbugt Kommune redde nogle af pengene hjem ved den verserende voldgiftssag, hvor han mener, at kommunens rådgiver må være med til at betale noget af gildet i og med, at de ikke var opmærksomme på de ringe jordbundsforhold.

Jens Christian Golding kan ikke sige, hvornår sagen er afgjort, men han forventer, at der nok vil gå adskillige måneder endnu.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.