Genbrugsvarer får nyt hjem

Hvalpsund Genbrug flytter ind i den tidligere sparekasse

Rasmus Boye Estrup
Regntøjet og paraplyen var fundet frem, da genbrugsvarerne skulle køres fra den gamle til den nye butik. Foto: Henrik Bo
Hvalpsund 10. november 2014 15:11

HVALPSUND: En kortege med 10 indkøbsvogne fyldt med genbrugsvarer gik her til formiddag fra Hvalpsund Genbrug på Tingvej 2 til de tidligere sparekasselokaler på Sundvej 12.

Det der tidligere var en filial for Sparekassen Farsø og Den Jyske Sparekasse, er nemlig blevet overtaget af Hvalpsund Genbrugsbutik, som dermed flytter fra Citybutikken, som butikken på Tingvej 2 kaldes.

- Vi har haft for lidt plads til de mange ting, vi får ind. Da det blev en mulighed at flytte ind i nogle større og lysere lokaler, slog vi til, siger formand for Citybutikken Lis Svendsen.

Åbner på fredag

Flytning begyndte i dag og slutter på torsdag. I samme tidsrum vil genbrugsbutikken på Tingvej 2 være lukket. Fredag klokken 10 slår Hvalpsund Genbrug så dørene op til den nye butik.

Her vil der være rundstykker og kaffe, og den tidligere direktør for Sparekassen Farsø, Mogens Jensen, kommer og klipper snoren over i anledning af åbningen.

Derudover er der inviteret folk fra Kherware Missionen, Kirkens Korshær og Danmission, som står bag Hvalpsund Genbrug.

- Vi håber, der kommer mange. Både kunder og medarbejdere, siger Lis Svendsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...