Generalforsamling blev tilløbsstykke

Medlemmerne af Aktive Kvinder i Sæby slutter op om deres forening

Aktive Kvinders bestyrelse fotograferet efter generalforsamlingen. Siddende i forreste række fra venstre  kassereren Elsebeth Kristensen og Edel Jensen. Stående fra venstre formanden Karen Drastrup, Birgit Erikstrup,  Vera Sørensen, Grethe Christensen, Tove Jensen, Yrsa Østergaard og  Dorthe Ramlov.

Aktive Kvinders bestyrelse fotograferet efter generalforsamlingen. Siddende i forreste række fra venstre kassereren Elsebeth Kristensen og Edel Jensen. Stående fra venstre formanden Karen Drastrup, Birgit Erikstrup, Vera Sørensen, Grethe Christensen, Tove Jensen, Yrsa Østergaard og Dorthe Ramlov.

SÆBY:Generalforsamlingen, der holdtes i Sæby Fritidscenter, blev et tilløbsstykke, idet der mødte ikke færre end 163 af foreningens 383 medlemmer op.

Foreningens formand, Karen Drastrup, kunne i sin beretning fortælle om stor tilslutning til hovedparten af de mange vidt forskellige arrangementer og aktiviteter i det forløbne år.

Hun oplyste i øvrigt, at bestyrelsen allerede er gået i gang med planlægning af det nye program, som udkommer i august. Det omhandler blandt andet forberedelserne til foreningens 70 års jubilæum den 28. november foruden en lang række andre spændende arrangementer.

Også økonomisk går det godt for de Aktive Kvinder, fremgik det af det regnskab, kassereren, Elsebeth Kristensen, fremlagde. Edel Jensen fremlagde regnskabet for Hyggeklubben for Ældre, som Aktive Kvinder driver.

Til bestyrelsen var der genvalg af Dorthe Ramlov, Edel Jensen og Elsebeth Kristensen, mens Vera Sørensen og Yrsa Østergaard nyvalgtes som bestyrelsessuppleanter i stedet for Gerda Andersen og Ruth Pedersen, der ikke ønskede genvalg.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der i øvrigt budt på en let anretning, og aftenen sluttede med kaffe og pakkespil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.