Generalprøve på VM i Thisted

I næste uge bliver der liv på havnen, når der holdes generalprøve for næste års VM

H-både i tæt kapløb under stævne i Amtoft i maj 2012. Over 30 både er meldt klar til VM-stævnet i Thisted. Privatfoto

H-både i tæt kapløb under stævne i Amtoft i maj 2012. Over 30 både er meldt klar til VM-stævnet i Thisted. Privatfoto

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Der bliver gang i den på havnen weekenden 25.-26. august. Og der bliver forhåbentlig godt med vind i sejlene på Thisted Bredning. Årets største danske H-bådsfelt kommer nemlig til Montra Hotel Hanstholm Cup i Thisted. Det er et af fem kvalifikationsstævner inden verdensmesterskaberne, som afholdes i Thisted næste sommer, så det er samtidig en generalprøve for arrangørerne.

De håbede at få 30 både meldt til stævnet, og lørdag var 32 skrevet op.
- Vi er utrolig stolte af de mange tilmeldinger, som gør, at vi kan starte årets største H-bådsfelt. Selv det vellykkede H-båds DM i Egå i juli måned har vi nu overgået på deltagerantal, det er fantastisk. Vi har ryddet en hel bro til H-bådene, så selvom tilmeldingsfristen er udløbet, så har vi selvfølgelig plads til flere. Nu er målsætningen hævet til 35 H-både, fortæller Per Hovmark fra Thisted Sejlklub.
Men alle interesserede er mere end velkomne. For sejlklubben vil gerne gøre det til en oplevelse for hele Thy. Derfor bliver der mange aktiviteter på havnefronten.
- Vi vil gerne gøre det til et event for alle Thyboere. Derfor har vi i samarbejde med Dansk Sejlunion organiseret en aktivitetstrailer på havnen, hvor man blandt andet kan komme ud og sejle i kajakker, joller med mere, siger Per Hovmark.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.