Rebild Bakker

Generalsekretær får mundkurv på

Præsident i Rebildselskabet Karl K. Nielsen har bedt sin generalsekretær Finn Munk om ikke længere at udtale sig til pressen.

Præsident i Rebildselskabet Karl K. Nielsen giver sin generalsekretær mundkurv på og overtager selv kommunikationen med pressen. Privatfoto.

Præsident i Rebildselskabet Karl K. Nielsen giver sin generalsekretær mundkurv på og overtager selv kommunikationen med pressen. Privatfoto.

Sidste år flyttede generalsekretæren den traditionsrige Rebildfest væk fra 4. juli, så festen kunne holdes i en weekend, hvor folk har fri.Det brød Karl. K. Nielsen sig ikke om, og under et døgn efter Finn Munks udmelding aflyste præsidenten flytteplanerne, og plantede festen i Rebild Bakker solidt på 4. juli uanset om det er en mandag, en fredag eller hvad det er, som han sagde dengang.I år er generalsekretæren kommet galt afsted med en udtalelse om, at kendte og markante amerikanske talere er uden for selskabets økonomiske rækkevidde.Karl K. Nielsen mener, at generalsekretærens udtalelser kan tolkes derhen, at det er discounttalere, der kommer til årets fest. Det afviser han selv og understreger, at talerne både er kompetente, og at de lægger sig op af en snart 100-årig tradition for kvalitet på talerstolen i bakkerne.- Vi udvælger talerne efter, om de har et budskab, og om de er relevante. Ikke efter økonomi, Jeg synes ikke, at vi kunne have gjort det meget bedre, siger Karl K. Nielsen.Præsidenten overtager nu selv kommunikationen med pressen.Årets hovedtalere er Aalborgs borgmester Henning G. Jensen (S) og John Mark Nielsen, professor og direktør for det danske immigrationsmuseum i Elk Horn USA.Læs mere i Nordjyske Stiftstidende onsdag.