Generationsskifte i brillebutik

Knud Erhardsen i Hadsund har solgt sin forretning

Knud Erhardsen overdrager her - efter 48 år som selvstændig - nøglerne til forretningen i Hadsund til Majken Fly. Privatfoto
Hadsund 4. oktober 2016 13:25

HADSUND: Med virkning fra 1. oktober har optiker og urmager Knud Erhardsen solgt sin forretning på Storegade 33 i Hadsund til Majken Fly og to kompagnoner.

Hermed er der sikret generationsskifte i en af Hadsunds ældste og mest kendte forretninger, men Knud Erhardsen render ikke bare sådan lige af pladsen. Han vil stadig være deltidsansat i butikken, og han vil fortsat servicere sine stamkunder med reparation af såvel armbåndsure som stueure.

Majken Fly er 41 år og bosat mellem Randers og Hadsund. Hun har de sidste 3 ½ år været butikschef hos Profil Optik i Hadsund, så hun har et godt kendskab - både til byen, dens handelsliv og til kunderne. Med sig som partnere har hun Ulrik Thrane og Claus Honoré, som i forvejen driver syv andre Thielebutikker efter samme partnerskabsmodel i blandt andet Viborg, Herning, Ikast, Skjern, Bjerringbro og Randers Storcenter.

- Jeg kunne simpelt hen ikke sige nej til muligheden for at få foden under egen disk, da chancen bød sig, siger hun.

Knud Erhardsen, der efterhånden er blevet 73 år, har det ligeledes rigtig godt med aftalen.

- Det er rart, at jeg nu har fundet en god løsning for forretningens videre fremdrift. Og så har jeg samtidig fået en god lejer i min ejendom, konstaterer han.

I forbindelse med forretningsoverdragelsen vil der blive afholdt et oprydnings- og overtagelsessalg fra og med uge 41. Senere vil håndværkere rykke ind og give butikken en make over, så man i slutningen af året kan holde åbningssalg og reception i nye, anderledes omgivelser.

Det faste personale i brilleforretningen i Hadsund består ud over Majken Fly og Knud Erhardsen af optiker Kirstine Jensen og tre optikassistenter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...