Genfundet stabilitet glæder Kildemand trods skuffelse

Peter Kildemand blev sidst i semifinalen i Målilla, men han tager positive takter fra de indledende heats med.

2015 Adrian Flux British FIM Speedway Grand Prix Foto: Reuters/Matthew Childs

2015 Adrian Flux British FIM Speedway Grand Prix Foto: Reuters/Matthew Childs

Det svenske speedway grandprix i Målilla, som blev kørt søndag formiddag efter kraftig regn lørdag, blev på ingen måde en mindeværdig dansk aften.

Niels-Kristian Iversen og Peter Kildemand sneg sig ganske vist med blandt de otte i semifinalerne, men de sluttede hver især sidst i de respektive semifinaler.

Alligevel var der grund til en smule tilfredshed for Peter Kildemand.

- Man er aldrig tilfreds med at ryge ud i en semifinale, indleder Kildemand, inden han trækker de positive elementer frem.

- Men alt i alt har det lidt været et skridt i den rigtige retning i forhold til de sidste par grandprixer, jeg har kørt, så helt utilfreds kan jeg selvfølgelig ikke være.

Efter sejr i årets første grandprix tilbage i april har danskeren haft svært ved at finde stabilitet i sin kørsel, men på det parameter var der fremgang at spore i Målilla.

- Det er der bestemt, for det er det, jeg har bøvlet lidt med de seneste grandprixer. Jeg vandt det første, og så er jeg ligesom faldet lidt igennem de sidste par gange, siger Kildemand.

- Jeg kan kun tage det positive med herfra, og jeg er bestemt fortrøstningsfuld.

Han er fortsat nummer ni i den samlede VM-stilling, hvor han meget gerne skal kile sig ind i top otte som minimum, da det er den direkte billet til næste års VM-serie.

- Jeg skal i top otte, og jeg vil da også gerne tættere på top tre, end jeg er lige nu, førend jeg kan være tilfreds, når sæsonen er ovre, lyder det fra danskeren.

- Jeg føler, vi kender grejet lidt bedre igen. Jeg har været ude et par uger med en lille skade, og det kan være, det har givet mig lidt luft og lidt ekstra blod på tanden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.