Gennembankede kæresten i flere timer

Dømt for vold og venter på endnu en voldssag

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:Selv om han nægtede at have udsat sin daværende jævnaldrende kæreste for timelang og grov vold samt frihedsberøvelse, så modtog en 39-årig mand fra Aalborg fredag en byretsdom på seks måneders fængsel.

Han blev dømt for tirsdag aften 7. januar klokken 21.30 til næste morgen klokken 08.30 at have gennembanket sin daværende kæreste med adskillige knytnæveslag, spark og albueslag.

Når kvinden forsøgte at flygte fra lejligheden i Aalborg, greb den fulde aggressive mand fat i hende og trak hende tilbage blandt andet ved at hive hende i håret.

Truede med knive

Han tog også fire knive fra køkkenet og spurgte kvinden, hvilken af dem han skulle bruge til at skære halsen over på hende.

I retten nægtede manden den grove vold og forklarede, at han havde givet kvinden et par flade lussinger, fordi hun ville stikke ham med en kniv.

Men den 39-årige er to gange tidligere dømt for vold mod kvinden, og senere i marts venter endnu en sag, hvor han er tiltalt for at begå vold mod samme kvinde, oplyser anklager Lotte Nielsen.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden 8. januar, og han er fortsat fængslet indtil afsoning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.