Gensidige skulderklap ved nytårsparolen

Det går godt for Mariagerfjord Beredskab, men truslerne lurer fra Christiansborg.

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HOBRO:Der var gensidige skulderklap og tak for godt samarbejde mellem beredskabschef Johannes Iversen og borgmester H.C. Maarup (S) ved søndagens nytårsparole for beredskabet.

De to står tydeligvis skulder ved skulder, når det gælder den ”trussel”, der lurer forude fra Christiansborg i form af besparelser.

Således har Deloitte analyseret sig frem til en mulig besparelse på op til 430 millioner kroner ved en strukturreform af det samlede beredskab, og det kan risikere at gå ud over den lokale forankring.

- Det ville jeg være ked af. Jeg kan godt forstå, at man vil lade revisionen kigge på udgifterne, men vi har ikke de bedste erfaringer, når staten overtager opgaver, sagde H.C. Maarup.

En eventuel reform vil tidligst komme på tale i 2015. Her og nu kan det lokale beredskab glæde sig over en trofast skare af frivillige. Ingen rundede ganske vist i år 10 og 20 år, som udløser anciennitetsnåle, men der var diplomer og blomster for 25 års tjeneste til Kristian Poulsen, til Erna Nørholm (30 år) og til Tonny Postborg (40).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.