George Michael ramt af angst - aflyser tour

Den verdensberømte sanger kæmper med angstanfald efter en livstruende lungebetændelse.

George Michael ramt af angst - aflyser tour

Australske popelskere bliver snydt for en stribe koncerter med den britiske sceneshows-legende George Michael, som aflyser sin turné i krokodille- og surferlandet på grund af helbredsproblemer.

Den 49-årige sanger bebuder søndag på sin hjemmeside, at han kæmper med slemme anfald af angst efter den alvorlige lungebetændelse, som nær kostede ham livet sidste år.

- Selvom det var rigtigt at mene, at koncerterne ville bibringe mig stor glæde, og at min stemme ville komme sig fuldstændigt, så var det forkert af mig at tro, at jeg kunne arbejde mig gennem de store angstanfald, som har plaget mig, siger George Michael.

Den tidligere Wham!-stjerne blev indlagt i november på et hospital i østrigske Wien, hvor han tilbragte en måneds tid på at komme sig efter sin lungebetændelse.

- Alt, som jeg kan sige på nuværende tidspunkt, er, at siden sidste års sygdom, har jeg forgæves forsøgt at arbejde mig gennem de traumer, som lægerne, der reddede mit liv, advarede mig mod, at jeg ville opleve, lyder det fra popstjernen.

Det var ellers meningen, at George Michael skulle sparke sin australske koncerttour i gang den 10. november i byen Perth og derefter fortsætte med musikalske optrædener i Adelaide, Sydney, Melbourne og Brisbane.

Trods sygdommen skulle sangeren dog stadig være i gang med et nyt album, der efter planen udkommer næste år.

Pladen, som ventes at udkomme i efteråret 2012, bliver hans første siden "Patience", der udkom tilbage i 2004 og solgte mere end 10 millioner eksemplarer.

/ritzau/dpa

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden