George Michael vender tilbage med ny musik

I anledning af sit 30 års jubilæum som sanger udgiver George Michael en ny single fra sit kommende album.

George Michael vender tilbage med ny musik

Fredag er det 30 år siden, sangeren George Michael udgav sin første single med duoen Wham. I den forbindelse slipper han den helt nye single "White Light" fra sit kommende studiealbum.

George Michaels første single hed "Wham Rap" og singlen "White Light" har verdenspremiere på engelsk radio fredag, præcis 30 år efter. Danskerne må dog vente til mandag før de kan opleve jubilæums-nummeret.

- Jeg føler mig virkeligt velsignet (over min fans red.), og "White Light" er min tak til alle, der har været en del af min succes. Og jeg mener alle, inklusiv pressen! Jeg håber, succesen fortsætter, skriver George Michael i et åbent brev på sin hjemmeside.

"White Light" er dedikeret til George Michaels hengivne fans og brevet på hjemmesiden er en tak til dem for at have støttet ham siden 1982. Sangeren har selv både skrevet og produceret singlen, der er første udspil fra hans kommende studiealbum.

George Michael arbejder pt. på sit nye album, som forventes at udkomme i efteråret 2012. Albummet bliver hans første siden "Patience", der udkom tilbage i 2004 og solgte mere end 10 millioner eksemplarer.

I skrivende stund bliver der også lagt sidste hånd på en video til "White Light", som får verdenspremiere i juli måned.

Til september genoptager George Michael turnéen og besøger bl.a. Østrig, Frankrig, Belgien, Holland og England, inden han tager til Australien i november

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.