Georgiere fængslet i fire uger

To asylansøgere sigtet for blandt andet et stort Ray-Ban solbrillekup i Hirtshals - er fængslet ved retten i Hjørring

Jørgen Jensen, indehaver af guldsmedebutikken Kaj Jensen i Hirtshals, havde besøg af georgierne mandag. Da videoovervågning har vist, at de to i sidste uge stjal en nøgle til en montre, så blev der ringet til politiet, da den georgiske duo vendte tilbage. Arkivfoto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Jørgen Jensen, indehaver af guldsmedebutikken Kaj Jensen i Hirtshals, havde besøg af georgierne mandag. Da videoovervågning har vist, at de to i sidste uge stjal en nøgle til en montre, så blev der ringet til politiet, da den georgiske duo vendte tilbage. Arkivfoto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:Tirsdag eftermiddag blev to georgiere varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Hjørring.

Der er tale om to mænd omkring de 40 år, og de er begge asylansøgere, der opholder sig i to forskellige, nordjyske asylcentre.

Politiet anholdt dem mandag, da de havde været oppe at luske rundt i guldsmede-butikken Kaj Jensen i Hirtshals - i sidste uge havde indehaveren via videooptagelser set, at de havde snuppet nøgler til en udstillingsmontre, og da de så dukkede op igen, så ringede han til politiet.

Ved anholdelsen fandt politiet formodede tyvekoster i form af ure, toiletartikler og kikkerter - samt 64 par solbriller af mærket Ray-Ban. Alene solbrillerne, der skulle stamme fra et tyveri i optiker-butikken ved siden af guldsmeden i Hirtshals, repræsenterer en værdi på omkring 83.000 kroner.

Optiker-butikken drives af Flemming Jensen, der vil glæde sig, hvis politiet har fanget de rigtige gerningsmænd.

- Hvis to asylansøgere kommer til Danmark for at være gæster her, så er det jo ikke rigtigt godt, at de laver sådan noget. Så jeg vil da sige, at det ser ud til, at retfærdigheden sker fyldest, lyder det fra Flemming Jensen, der i øvrig er bror til indehaveren af guldsmedebutikken.

De to mænd kærede ikke varetægtsfængslingen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Mia virkede som en sød og flot pige
Luk