Gerrard er ikke imponeret over hyldest fra Chelsea-fans

Steven Gerrard blev klappet fra banen af Chelseas fans, men det gjorde ikke stort indtryk på ham.

Liverpools anfører, Steven Gerrard, forlader til sommer den klub, han har repræsenteret i hele sin professionelle karriere.

Søndag bar han så den røde trøje for sidste gang mod Chelsea på Stamford Bridge, hvor han stod for udligningen til 1-1.

Gennem hele kampen hånede Chelsea-fansene Gerrard, som sidste år snublede i en kamp mod Chelsea, da Liverpool var tæt på det engelske mesterskab.

Til gengæld var der en flot gestus i form af en stående ovation fra hele Stamford Bridge, da Steven Gerrard blev skiftet ud mod kampens slutning, men det gjorde ikke synderligt indtryk på Liverpools anfører.

- Chelseas fans viste mig respekt i et par sekunder, men de har ellers slagtet mig hele dagen, siger Gerrard efter kampen ifølge AFP.

- Det er støtten fra Liverpools fans, som er vigtig. De har været med mig fra første dag.

Gerrard har i flere omgange været tæt på at skifte til netop Chelsea gennem karrieren, hvor manager Jose Mourinho er en stor beundrer af midtbanespilleren.

Skiftet blev aldrig til noget, men Mourinho tror alligevel ikke på, at hyldesten søndag var uden betydning for Gerrard.

- At få en hyldest på Stamford Bridge er specielt for Steven Gerrard. Vi har stor respekt for topspillerne. Jeg vil savne ham, siger den portugisiske mestertræner.

Selvom Gerrard ikke gav meget for fansenes klapsalver, erkender han, at Mourinho var tæt på at trække ham til Stamford Bridge flere gange.

- Jeg har enorm respekt for ham (Mourinho, red.). Han er i mine øjne verdens bedste manager. Jeg ville have skrevet kontrakt med ham tre gange, hvis ikke det var fordi, jeg er så stor Liverpool-fan, siger Steven Gerrard.

- Han er årsagen til, at jeg blev i tvivl ved et par lejligheder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.