Gertsen nedtoner nederlag i første skæbnekamp

Aalborg DH formåede lørdag ikke at vinde og er nu endnu mere presset i spillet om nedrykning

Cheftræner Robert Gertsen (tv) og assistent Tanja Logvin kunne ikke føre Aalborg DH til sejr i lørdagens kamp mod FIF.Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Cheftræner Robert Gertsen (tv) og assistent Tanja Logvin kunne ikke føre Aalborg DH til sejr i lørdagens kamp mod FIF.Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Den nedrykningstruede nordjyske håndboldklub, Aalborg DH, havde lørdag eftermiddag mulighed for at sikre to point i kampen mod FIF, der også kan blive taber i nedrykningsspillet. Men de nordjyske hajer formåede ikke at sejre og tabte i stedet 20-22 til københavnerne.

Holdets nye cheftræner, Robert Gertsen, nedtoner dog vigtigheden af lørdagens kamp, efter nederlaget blev en realitet.

- Set i det store billede betyder nederlaget ikke noget. Vi er på pointjagt og ikke på modstanderjagt. Jeg synes, vi ser forbedringer i spillet, selvom vi kun scorer 20 mål, siger han.

Ny skæbnekamp venter

Robert Gertsen og Aalborg DH ligger efter nederlaget stadig på ligaens 11. plads med tre point. Kun Slagelse er dårligere og indtager sidstepladsen med to point.

Næste weekend kan ADH’erne se frem til endnu en nervepirrende og ikke mindst vigtig kamp, når SønderjyskE venter på udebane. Sønderjyderne er 10. bedst og kan med en sejr skabe et hul på fem point ned til nordjyderne.

Aalborg-træneren har dog ikke mistet håbet om, at hans tropper kan klare skærene i weekenden.

- Jeg kan nok tælle fem til seks helt åbne chancer mod FIF, og får man scoret på dem, så er det pludselig en sejr. Der er en ny kamp i næste uge, hvor vi kan forsøge at tage point endnu engang, siger Robert Gertsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.