GF i Syvsten

Syvsten IF holdt generalforsamling. Arkivfoto: Foto: Nicolas Cho Meier.

Syvsten IF holdt generalforsamling. Arkivfoto: Foto: Nicolas Cho Meier.

Syvsten IF afviklede 16. april ordinær generalforsamling med 21 medlemmer - og Jens Heden styrede slagets gang.

Formand Kim Christensen aflagde følgende beretning.

Klubben har hvert år mange arrangementer, og de bliver afviklet med succes og sikkerhed.

Hallen er i fokus. Det startede med at hallen blev lukket i februar. Det blev en hård tid for alle omkring foreningen. Nogle af vores aktiviteter blev flyttet til andre haller, og der blev arrangeret fællestræning for andre brugere. Resultatet blev, at hallen får et år - indtil 1. maj 2018.

Der er kommet et alternativ, nemlig at Vendsyssel Håndbold vil overtage driften, da de kan etablere en fast base til deres klub. Om det er godt eller skidt må tiden vise.

Hallen afventer hvilken beslutning kommunen tager, men der vil blive kæmpet lokalt for at bevare hallen.

Mange faktorer gør, at det er positivt, så bestyrelsen deltager i DGI’s "Bevæg dig for livet-forløb". Det vil give værktøjer til at organisere sig bedre i klubben.

I året 2017 måtte man sige farvel til en af klubbens aktive hjælpere Lindy Nielsen, der satte dybe spor. Også Tove Nielsen og Olav Sørensen er savnet i hverdagen.

Til bestyrelsen genvalgtes Kim Christensen og Mikael Nielsen. Nyvalgt blev Leif Sørensen, der erstattede Inge Nørbjerg Rasmussen, som havde valgt at trække sig efter 35 år i hovedbestyrelsen. Som suppleanter genvalgtes Ivan Mortensen og nyvalgt blev Niels Erik Juul, som erstattede Boris Christensen.

Der var genvalg til Jens Heden som revisor og Inge Nørbjerg Rasmussen valgtes som revisor for et år. Suppleant til bestyrelsen: Gunnar Nielsen

Under eventuelt var der en snak om om hallens fremtid/ Vendsyssel håndbold, klubbens deltagelse i:Bevæg dig for livet - foreningsudvikling/ organisering, et kommende 80 års jubilæum, der fejres i september.

Støtteklubben SIF’s Venner opfordrede til at komme med ansøgninger.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.