Gigantium er klar til kræmmerne

Over 200 kræmmere er klar til at handle 22. og 23. oktober

Kræmmermarkedet i Gigantium trækker hundredevis af nordjyder til.

Kræmmermarkedet i Gigantium trækker hundredevis af nordjyder til.

Kræmmerne er klar til at rykke ind, når Gigantium 22. og 23. oktober slår dørene op til Nordjyllands største kræmmer og loppemarked.

Allerede 14 dage før markedet åbner, var der tilmeldinger fra over 200 udstillere fra hele landet.

Udover de mange professionelle kræmmere, er der tillige mange private udstillere, som har ryddet op i gamle ting og sager. Markedet kan derfor byde de besøgende på et bredt udvalg af unikke gamle og spændende varer.

Ligesom det er en livsstil for mange kræmmere at tage hjemmefra i weekenden for at deltage på de mange markeder, er det blevet en livstrend for mange danskere at gå på opdagelse og indkøb på de mange markeder.

Mange ældre besøger vores markeder, for dem er gensynet med de mange varer det rene nostalgi, men der er også forbavsende mange børnefamilier blandt de besøgende, fortæller Jakob Hansen fra J H arrangementer.

Han mener, at årsagen primært er, at de unge kan finde mange billige, spændende og trendy ting, som ville have kostet meget mere i en forretning.

Her i efterårsperioden er de indendørsmarkeder blevet særdeles populære, grunden er uden tvivl, at man kan tage på marked inden døre i en opvarmet hal og eventuelt nyde en kop kaffe og et bid brød, vurderer Jakob Hansen.

Markedet er åbent lørdag 22. oktober fra klokken 10 til 17 og søndag 23. oktober fra klokken 10 til 16.

Entre er 35 kroner for voksne, børn under 12 år er gratis ifølge med en voksen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.