Frederikshavn

Gik på gaden for ensomme unge

Ventilen i Frederikshavn gik fem kilometer for at skabe opmærksomhed på ensomhed

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Line Lærke Johansen gik turen sammen med sin hund, Baby. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:I Danmark føler 64.000 unge sig ensomme, og derfor var ungdomsforeningen, Ventilen, på gaden i 14 forskellige byer for at skabe opmærksomhed på problemet på den nationale Ensomhedsdag lørdag den 2. maj.

Mødestedet, Ventilen, i Frederikshavn, havde i den forbindelse valgt at sprede budskabet om ensomme unge på en fem kilometer lang gå-rute igennem Frederikshavn midtby.

Ruten var markeret med balloner, og alle var inviteret til at gå med.

Klokken 11 samledes deltagerne i Maskinhallen, hvor de to frivillige formænd for Ventilen i Frederikshavn, Katrine Lund og Regitze Lajos briefede før gåturen.

I Ventilen i Frederikshavn er der tilknyttet 10 frivillige, og lige nu er der 10-15 unge, der kommer mere eller mindre fast på mødestedet. En af de unge brugere er 20-årige Line Lærke Johansen, der er kommet på mødestedet siden oktober sidste år.

- Jeg glæder mig til at vise flaget i dag, og jeg kan kun anbefale Ventilen til andre unge, siger Line Lærke Johansen.

Hun blev tilknyttet ventilen, da hun flyttede fra Aalborg til Frederikshavn i september og ikke kendte nogen i byen.

- Jeg har fået nogle rigtigt gode venner på Ventilen, og jeg ved, at der altid er et sted, jeg kan tage hen, hvis jeg får brug for det, siger Line Lærke Johansen.

Efter gåturen blev der serveret kage, kaffe og frugt, og der var mulighed for en hyggesnak før man tog hjem igen. I alt mødte der omkring 40 mennesker op til gåturen i Frederikshavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.