Morsø

Gik tur med hunden og fandt et skelet

Det var Hans Ole Hansesgaard, der gjorde fundet nær en rundkørsel i Nykøbing 25. juli

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiet ankom hurtigt talstærkt til området. Arkivfoto: Bo Lehm

NYKØBING:Tirsdag 25. juli besluttede Hans Ole Hansesgaard sig for at lufte hunden Ami til fods i stedet for at cykle, som han ofte gør. De to gik tværs gennem det lille stykke skov ved rundkørslen på Næssundvej, da de pludselig fik øje på noget.

- Vi havde gået langs med det lille stykke skov sydpå og gik så tilbage igen inde mellem træerne. Der er ganske vist ingen stier, men som jæger er man vant til lidt af hvert. Cirka 100 meter før Næssundvej kunne jeg se på hunden, at den blev interesseret i noget. Samtidig fik jeg selv øje på en blå, kasselignende ting med håndtag i, fortæller han.

Da Hans Ole Hansesgaard gik nærmere stedet, så han, at kassen var et bilbatteri.

- Der kom en mobiltelefon til syne. Den så medtaget ud, siger han.

Han så også resterne af et telt. Da han løftede mobiltelefonen op, fulgte lidt af teltdugen med, og så var det, han fik øje på knoglerne af et menneske.

- Jeg så bækkenet og rygsøjlen, og så kunne jeg godt se, at det var noget, jeg ikke skulle røre mere ved. Så jeg skyndte mig hjem og ringede til politiet, og de kom hurtigt, beretter han.

Midt- og Vestjyllands Politi kunne tre dage efter fundet melde ud, at det var en ung mand, født i 1989, der var fundet død i det lille skovområde i Nykøbing. De pårørende var blevet underrettet, og der var ikke noget, der tydede på en forbrydelse.

Forleden oplyste politiet i Thisted, at manden kom fra Østjylland, og at sagen i øvrigt er afsluttet.