Brønderslev

Gildebrødre på markedet

Markeds-tombola en vigtig indtægtskilde

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Så står Brønderslev Marked for døren, og også i år er Sct. Georgs Gildet i Brønderslev at finde på markedet alle dagene. Det vil sige lige fra markedets åbning fredag eftermiddag til festfyrværkeriet mandag aften.

- Gildet stiller - sædvanen tro - en tombola op i Kræmmergade. Altså på samme plads som sidste år, året før og året før igen, så markeds-gæsterne vil ikke være i tvivl om, hvor de kan finde tombolaen og støtte gildets hjælpearbejde, fortæller Inger Kristensen fra Sct. Georgs Gildets tombolagruppe.

Tombolaen vil bugne af gevinster i form af blandt andet legetøj, brugs-ting, vin og ikke at forglemme dejlige blomster. Ja, der er mulighed for at vinde selveste Kaj og Andrea, Barbapapa, en "talende" hamster, en række andre dyr og biler i forskellige udgaver, en maroccopude, køkken-grej og mange andre gode og anvendelige ting og sager.

- Så der er ingen tvivl om, at vi i Sct. Georgs Gildet ser frem til nogle festlige og fornøjelige dage på markedet. Og vi glæder os til at møde markedsgæsterne, udtaler Inger Kristensen fra Sct. Georgs Gildets tombolagruppe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.