Gildebrødre på markedet

Markeds-tombola en vigtig indtægtskilde

Arkivfoto
Brønderslev 1. september 2016 16:06

BRØNDERSLEV: Så står Brønderslev Marked for døren, og også i år er Sct. Georgs Gildet i Brønderslev at finde på markedet alle dagene. Det vil sige lige fra markedets åbning fredag eftermiddag til festfyrværkeriet mandag aften.

- Gildet stiller - sædvanen tro - en tombola op i Kræmmergade. Altså på samme plads som sidste år, året før og året før igen, så markeds-gæsterne vil ikke være i tvivl om, hvor de kan finde tombolaen og støtte gildets hjælpearbejde, fortæller Inger Kristensen fra Sct. Georgs Gildets tombolagruppe.

Tombolaen vil bugne af gevinster i form af blandt andet legetøj, brugs-ting, vin og ikke at forglemme dejlige blomster. Ja, der er mulighed for at vinde selveste Kaj og Andrea, Barbapapa, en "talende" hamster, en række andre dyr og biler i forskellige udgaver, en maroccopude, køkken-grej og mange andre gode og anvendelige ting og sager.

- Så der er ingen tvivl om, at vi i Sct. Georgs Gildet ser frem til nogle festlige og fornøjelige dage på markedet. Og vi glæder os til at møde markedsgæsterne, udtaler Inger Kristensen fra Sct. Georgs Gildets tombolagruppe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...