Gilli vil gribe chancen

Færingen er kommet sig efter drilsk fiberskade

Søren Olsson
Gilli Rólantsson er kommet sig over en drilsk fiberskade og igen klar til at tage kampen op om startpladserne. Arkivfoto: Torben Hansen
Sport 29. september 2015 06:21 - Opdateret 29. september 2015 08:30

AALBORG: Der stod Sørensen på ryggen af ham, da han begyndte at slå igennem i AaB i foråret, men nu er AaB’s færing Gilli Rólantsson klar til at starte på en frisk.

Navnet er nyt på trøjen, og han er nu igen klar til at tage kampen op om pladserne på AaB’s bedste mandskab - startende med tirsdagens pokalkamp mod Lystrup.

I foråret blev det til hele syv optrædener i Superligaen med 90 minutter mod FC København som højdepunktet, men en drilsk fiberskade i en landskamp for Færøerne lige inden sæsonafslutning satte ham langt tilbage.

- Det var ærgerligt, for jeg følte selv, at det gik rigtig godt på det tidspunkt, men desværre fik jeg en skade i landskampen, og den har faktisk givet mig problemer i lang tid. Men nu har jeg trænet godt med i nogle uger, og jeg føler, at formen er ved at være, hvor de skal være, siger Gilli Rólantsson.

- For mig handler det om, at gribe chancen, når den byder sig, og det håber jeg, at den gør allerede i pokalkampen mod Lystrup. Jeg er sulten efter at komme ind og vise, hvad jeg kan, og nu håber jeg virkelig, at jeg får muligheden, siger færingen, der spillede med på det hold, der ligner en startformation imod Lystrup under mandagens træning.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...