Gislason: Vi skal løfte os mod Sønderjyske

FC Københavns islandske kantspiller Rurik Gislason satser på, at holdet kan blive en del bedre på udebane.

Det er kun blevet til sølle tre sejre i 10 udebanekampe for FC København i denne superligasæson.

Inden aftenens udekamp mod bundholdet Sønderjyske håber FCK's islandske landsholdsspiller Rurik Gíslason, at holdet kan gøre det bedre, end det har været tilfældet tidligere i denne sæson.

- Forhåbentlig kan vi løfte vores spil mod Sønderjyske og få en sejr. Det har ikke været prangende på udebane i denne sæson, men efter vores OB-sejr håber vi, at vi kan komme ind i en god udebanestime.

- Så er det ikke på tide, at vi spiller en glimrende kamp mod Sønderjyske? siger Rurik Gislason spørgende til klubbens hjemmeside.

FCK mangler nogle af holdets offensive kræfter mod Sønderjyske. Angriberen Andreas Cornelius og Daniel Braaten har begge karantæne, mens Nicolai Jørgensen er skadet. Det bekymrer imidlertid ikke Rurik Gislason.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi mangler nogle rigtig gode spillere, men vi har en bred trup med nogle andre holdkammerater, der hungrer efter at få chancen.

- Så det er egentlig ikke noget, jeg er bekymret over. Vi må spille med det hold, vi har, og det bør være tilstrækkeligt, siger Rurik Gislason.

FCK's kamp mod Sønderjyske i Haderslev fløjtes i gang i aften klokken 18.30.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.