Gjøl

Gjøl-spejdere besteg norske fjelde

Vandreture med rygsæk i sol og på fjelde blev en stor oplevelse

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I forbindelse med den norske nationaldag, fik spejderne lov til at gå forrest i optoget. Privatfoto

GJØL:Onsdag 13. maj drog syv spejdere og deres to ledere for tredje år i træk til Norge. Denne gang til Lifjell ved byen Bø.

Kristi Himmelfarts dagene skulle tilbringes med rygsæk og vandrestøvler i storslået natur, og lederne havde hjemmefra talt med en spejderleder fra Bø, og første nat kunne derfor tilbringes i deres hytte, inden turen gik op i fjeldet.

Herefter skulle nætterne tilbringes i de medbragte telte under åben himmel. Vejret var flot, selvom der fortsat var en del sne se, men sol og 15 grader, og vandreturen kunne derfor noget af tiden foregå i kortærmede trøjer.

Det var en i forvejen skiltet rute, spejderne havde valgt at følge, og den bød både på bjørnespor og ulvespor. Da spejderne igen vendte tilbage til Bø var der stor fest i byen på grund af Norges nationaldag.

Gjøl spejderne har stadig oplevelser at se frem til.

For de yngste spejdere den årlige MUS lejr i Thorup Hede, Sankt Hans arrangement med blandt andet uddeling af årsstjerner, og sommerlejr i uge 27 for de ældre spejdere, hvor turen går til KFUM lejrcentret Hummelmosen på Djursland.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.