Glad KIF-træner holder Krogh Jeppesen i baghånden

Peter Bredsdorff-Larsen vil ikke sætte Lars Krogh Jeppesen ind, før det er bydende nødvendigt med et comeback.

Glad KIF-træner holder Krogh Jeppesen i baghånden

Foran med 20 mål i slutningen af kampen valgte Peter Bredsdorff-Larsen trods det bebudede comeback til Lars Krogh Jeppesen i EHF Cup-kampen mod Tatran Presov alligevel at lade den tidligere landsholdsspiller blive på bænken.

Han vil ikke sætte assistenten ind, før der er brug for ham og før den tidligere Kiel- og Barcelona-spiller er spillet bedre ind på holdet.

- Vi skal give ham en fair modtagelse. Vi er glade for, at han vil være med, men nu giver vi ham lige en chance for at komme med på en ordentlig måde, og så ser vi på, om vi får brug for ham de kommende uger, siger KIF-træneren.

Når det er blevet aktuelt at give comeback til Lars Krogh Jeppesen, skyldes det at Joachim Boldsen er blevet skadet. Og målt på 37-17-sejren over Presov kan forsvaret godt klare sig uden både Boldsens og Jeppesens hjælp.

- Vi har før spillet uden Joachim, men det er i topkampe og når det spidser til, at vi får brug for de erfarne ressourcer. Derfor kan det ikke måles endnu, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Han er naturligvis rigtigt godt tilfreds med, at spændingen hurtigt forduftede i kampen.

- De manglede et par folk ude på venstre back, og efterhånden blev de mere og mere modløse.

- Men jeg synes også, at det er vores fortjeneste, at vi blev ved med at klø på og spillede på højt niveau i alle 60 minutter, siger træneren.

Den kommende søndag venter KIF Kolding Københavns værste rival til gruppesejren, tyske Rhein-Neckar Löwen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.