Glad Viborg-træner: Vigtig sejr over direkte konkurrent

Johnny Mølby er glad for, at Viborg fik en sejr over AGF, fordi de to hold er en del af det samme felt.

Det blev til en fortjent 1-0-sejr til Viborg, da holdet her til aften havde besøg af AGF til en duel mellem de to oprykkerklubber. De to hold lå inden kampen side om side med 18 point i Superligaen, og derfor er Johnny Mølby godt tilfreds med de tre point.

- Det var en vanvittig vigtig sejr for os i dag. Vi har haft det svært mod nogle af de hold, der ligger omkring os i tabellen, så derfor var det rart at få de tre point mod en direkte konkurrent, siger Johnny Mølby.

- Vi har vist, at vi har kunnet spille op med nogle af topklubberne, men vi har haltet en lille smule i de her kampe, derfor var det godt, at vi bevist, at vi også kan i de her kampe.

Han er især tilfreds med den måde, som hjemmeholdet begyndte kampen på. Her fik man lagt et godt pres og kom frem til nogle gode muligheder.

- De første 35 minutter var rigtig gode. Vi var aggressive, direkte og vi fik lavet vores mål i den periode. Efterfølgende faldt vi lidt sammen, siger Johnny Mølby.

- Den sidste time stod vi rigtig godt defensivt. Vi holdt dem fra de store chancer. Da vi ikke formåede at sætte vores spil, som vi ville, så viste vi god ånd, og vi fightede den hjem.

Matchvinder Jeppe Curth er enig med sin træner. For ham var det også vigtigt, at det blev til tre point mod en konkurrent i bundstriden.

- AGF er en del af det felt, hvor vi kæmper om nedrykningen, derfor var den her sejr sindssygt vigtig. Det var vigtigt for os, at vi ramte et niveau i dag, hvor det blev til tre point, siger Jeppe Curth.

- Der venter os en svær opgave i næste runde, og derfor var det vigtigt, at vi skabte lidt ekstra luft til bunden.

Viborg møder AaB på udebane i næste spillerunde - den sidste, inden Superligaen holder vinterpause.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.