Glad Wenger ser frem til topkamp mod Chelsea

Arsenal-manager Arsène Wenger lovpriser Tomas Rosickys mål og spillernes modstandskraft mod Tottenham.

Arsenal slog Tottenham 1-0 i en intens kamp søndag, og nu kan manager Arsène Wenger og hans spillere se frem til et brag på lørdag mod duksen Chelsea, der er fire point foran Arsenal - men også har spillet en kamp mere.

- Vi er fire point efter Chelsea og har en kamp i hånden, og vi har fem kampe tilbage på hjemmebane. Det gør den næste kamp til en meget stor kamp, siger Wenger.

Søndagens 1-0-sejr over Tottenham blev sikret på et mål af Tomas Rosicky, der efter godt et minut hamrede et missil af et skud op i det fjerne målhjørne.

- Det kommer med i min samling af fantastiske mål, roser Wenger.

Og i det hele taget hylder franskmanden sine spillere for en flot indsats mod Tottenham. Han indrømmer, at modstanden var stor.

- Vi var under pres i store perioder af kampen, fordi vores hurtige scoring fik en indflydelse på den måde, vi spillede på. Og fordi vi ikke kunne finde en scoring mere, blev det meget, meget tæt.

- Tottenham spillede godt, og vi havde brug for en ganske særlig modstandskraft for at slippe af sted med sejren. Men vi fik tre meget vigtige point, og det rykker os tættere på Chelsea og gør den kommende kamp endnu mere interessant, siger Wenger.

I det tabende omklædningsrum hang Tottenham-manager Tim Sherwood med klarinetten. Både spillere og fans leverede flot, og så er et nederlag hård kost.

- Vi tog kampen op mod Arsenal, der kæmper med om titlen, og vi fortjente ikke at tabe den kamp. Vi fortjente at vinde den, siger Tim Sherwood.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.