Gladbachs nye træner åbner med sikker sejr

Andreas Christensen fik endnu engang chancen i startopstillingen, da Gladbach fik sæsonens første sejr.

Den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach er endelig på pointtavlen i Bundesligaen efter seks kampe.

Onsdag aften vandt Gladbach med danske Andreas Christensen på banen i hele kampen med 4-2 over Augsburg i André Schuberts trænerdebut. Allerede efter 21 minutter førte hjemmeholdet med imponerende 4-0.

Schubert overtog mandag roret i Gladbach, efter at Lucien Favre sagde sit job op som følge af fem nederlag i sæsonens første fem ligakampe. I sidste sæson havde Favre ellers ført Gladbach op på en imponerende tredjeplads og dermed til en plads i Champions League.

Der er dog langt til at gentage den slutplacering, selv om Gladbach med sejren kravler væk fra sidstepladsen i Bundesligaen.

Den kedelige placering i bunden overtager Hannover 96, der på hjemmebane skuffende tabte 1-3 til Stuttgart. Leon Andreasen spillede de første 72 minutter for Hannover.

Det var mere end, hvad Pierre-Emile Højbjerg fik lov til. Den danske landsholdsspiller sad på bænken hele kampen for Schalke 04, der vandt med 2-0 over Eintracht Frankfurt. Bayer Leverkusen vandt med 1-0 over Mainz.

Borussia Dortmund led sæsonens første pointtab, da det på udebane blev til 1-1 mod Hoffenheim, som dermed fik sæsonens blot andet point. Resultatet betyder også, at Bayern München er alene i spidsen med 18 point mod Dortmunds 16.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst