Glade AaB'ere: Helt fortjent sejr over Brøndby

Rasmus Würtz og Anders K. Jacobsen var godt tilfredse med 2-1-sejren, der blev sikret på to sene mål.

Glade AaB'ere: Helt fortjent sejr over Brøndby

AaB sejrede med 2-1 på hjemmebane over Brøndby. Det var ellers Brøndby, der havde bragt sig foran efter 71 minutters spil. Men en fantastisk slutspurt med to scoringer i kampens sidste 10 minutter gav nordjyderne deres første superligasejr i fem kampe.

Ifølge anfører Rasmus Würtz, var det en fortjent sejr, selvom det holdt hårdt for det aalborgensiske mandskab, der nu ligger på tredjepladsen med 11 point.

- Vi spillede en god første halvleg, men vi formåede desværre ikke at omsætte spillet og chancerne til scoring.

- Det gav da bange anelser, at vi ikke slår kapital på vores gode periode i første halvleg. Vi bevarer dog roen og bliver ved med at arbejde, siger han.

- Selvom vi kommer bagud, bliver vi ved med at tro på det. Vi gik benhårdt efter de tre point, og jeg synes faktisk, at det er fortjent, at vi vinder i dag. Vi havde dog mange store chancer og burde have scoret tidligere, fortæller Würtz.

AaB's mål blev sat ind af Henrik Dalsgaard og nyindkøbet Anders K. Jacobsen. For Jacobsens vedkommende var det hans andet mål i AaB-trøjen efter skiftet fra FC Fredericia. En scoring, som tydeligt huede AaB's nye spydspids.

- Ja, det gør mig bestemt ikke noget, at jeg scorer sejrsmålet. Jeg er blevet taget rigtigt godt imod heroppe, og jeg er meget opmærksom på hele tiden at forbedre mit spil. Det gik godt mod FC Midtjylland i sidste runde, og jeg synes også, at det gik godt i dag.

- Vi viser skarphed i dag i nogle afgørende situationer, og det har vi måske manglet lidt i de foregående kampe.

- Så de tre point i dag giver et kæmpe humørboost i truppen frem mod de kommende kampe. Det giver tro på, at der venter mange sejre, siger Jacobsen.

Næste opgave for Würtz, Jacobsen og co. bliver den 13. september, hvor turen går til Haderslev, hvor Sønderjyske venter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.