Glade for afgørelse om Fyrstuevej

- Vi er lykkelige og lettede, siger Jan Johnson efter byrådet har tilladt en udvidelse af familien Johnsons hus på Fyrstuevej 12.

Carl Åge Østergaard,
Byggeriet på Fyrstuevej har været stoppet i et halvt år, og uvisheden har været belastende for familien Johnson, som for lang tid siden satte deres nuværende bolig i Viborg til salg. Foto: Peter Broen
Byggeri 24. september 2011 12:17

Huset har i et halvt år stået indpakket i presenning med nystøbt sokkel til en tilbygning. Men byggeriet har været indstillet pga. en kommunal byggesagsfadæse. Jan og Inge Johnson købte huset på Fyrstuevej for 24 år siden. Han arbejdede dengang på Flyvestation Skagen. Familien beholdt huset i Skagen, da han blev forflyttet til Tyskland og senere Norge. Han arbejder nu i Karup, og familien bor Viborg. Bor i Viborg - Min kone er fra Skagen, og hendes mor og tre søskende bor i Skagen. Vi besluttede for flere år siden at flytte til Skagen, mens vi stadig er erhvervsaktive, fortæller Jan Johnson. Huset har været lejet ud. Da lejekontrakten udløb i 2010, besluttede parret at gøre alvor af flytteplanerne. De påbegyndte byggeriet på Fyrstuevej og satte deres hus i Viborg til salg. Familien har ikke taget stilling til, om den vil kræve erstatning pga. forsinkelsen af byggeriet. - Nu skal vi videre, og så er det noget, vi vurderer på.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...