Glade smileyer i hele Brønderslev Kommune

Alle fødevarevirksom­heder i Brønderslev har glade smileyer at vise frem - kun to har ikke den gladeste

Glade smileyer i Brønderslev Kommune. Arkivfoto: Martin Hjorth

Glade smileyer i Brønderslev Kommune. Arkivfoto: Martin Hjorth

BRØNDERSLEV:Hvis du har sat dig for at spise ud eller tage take away med hjem, så bør du ikke være bekymret for hygiejnen, hvis du bor i Brønderslev Kommune. I øjeblikket er der nemlig ikke en eneste fødevarevirksomhed i kommunen, der har en sur smiley.

Samtlige har således fået tildelt en af de to glade smileyer - kategori 1 og 2 - mens ingen har fået tildelt smiley fra de to laveste kategorier. I alt 324 virksomheder bliver tildelt smileyer i Brønderslev Kommune. og lige nu hænger der altså 322 helt glade hoveder i restaurationerne rundt omkring i kommunen. Kun to steder må man nøjes med den næsten helt glade smiley.

Mange spørger

Kommunen har været fri for de dårlige vurderinger siden 3. maj i år, hvor Kastanietræet Restaurant & Pizza kom af med den sure smiley, de var blevet tildelt en enkelt gang ved et tidligere besøg i år, og erstattede den med den gladeste af slagsen. Og hos Kastanietræet, der ligger i Rådhusgade i Brønderslev, er man glade for at være tilbage i det gode selskab.

- Det er selvfølgelig dejligt at kunne vise den glade smiley igen. Vi føler, at vi generelt har godt styr på kvaliteten af maden, så det er ærgerligt at have hængende, siger Olena Hanna, der ejer pizzeriaet.

Hun fortæller, at smileyen er noget, der optager kunderne.

- Der var mange, der kom og spurgte om, hvorfor vi havde fået den, og om der var noget galt, siger hun.

Hun tror dog ikke, at det har kostet kunder.

- Vi har forklaret, hvad det drejede sig om, og at vi har forbedret det, der var galt ved besøget, og så har de været okay, siger Olena Hanna, der altså igen kan vise en flot kontrolrapport frem ligesom resten af Brønderslev Kommunes restaurationer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.