Glæde i VEB-lejr trods nederlag på 2-4

Vendsyssel Elite Badminton (VEB) tabte fredag aften 2-4 hjemme til Værløse., men der var glæde i VEB-lejren alligevel. Holdet er nemlig sikret tredjepladsen i grundspillet.

VEB's hollænder Yao Jie tabte i tre sæt til den danske førsteviolin i damesingle, Tine Baun, i fredagens opgør hjemme mod Værløse.
Foto: Henrik Bo

VEB's hollænder Yao Jie tabte i tre sæt til den danske førsteviolin i damesingle, Tine Baun, i fredagens opgør hjemme mod Værløse. Foto: Henrik Bo

VEB-sportschef Peter R. Jensen havde lugtet, hvor det kunne bære hen i et på papiret tæt opgør hjemme mod Værløse fredag aften, og tæt blev det. - Spillerne ydede en fin indsats, men vi taber de tætte kampe. Eksempelvis damesinglen, hvor vores Yao Jie taber i tre sæt til Tine Baun efter 15-15 i tredje sæt, siger Peter R. Jensen, der alligevel havde grund til at smile. - De øvrige resultater flaskede sig for os. Vi er inden sidste spillerunde i grundspillet sikret tredjepladsen, og det giver nogle fordele i det kommende slutspil, forklarer han. Mod Værløse var herredoublen hos VEB også pænt med i begge sæt, hvorefter gæsterne tog de sidste afgørende bolde, og i damedoublen tabte VEB 25-27 i første sæt for så at falde lidt ud i andet sæt. - Det kunne være gået anderledes, hvis vi havde vundet det første sæt, mener Peter R. Jensen. I sidste spillerunde i grundspillet har VEB Skovshoved på menuen på udebane.