Glæde over ny cykelsti

Søndag formiddag blev 1,2 km ny cykelsti taget officielt i brug

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Klokken har passeret 10 søndag formiddag, og de omkring 75 cykellister tager den nye asfalt i brug. Foto: Diana Holm

VORUPØR:Thisted Kommune og Nationalpark Thy er sammen med Arbejdsmarkedets Feriefond godt i gang projektet ”Adgang til Nationalpark Thy”. En mindre del af det sammenhængende net af cykelstier blev søndag kl. 10.00 taget officielt i brug i anledning af cyklen dag.

Indvielsen fandt sted på Hawblink i Vorupør, hvor der er nu er cykelsti fra Kystvejen og indtil p-pladsen i Vorupør.

Søndag dristede omkring 75 cykellister sig ud på en rute gennem Ålvand Klitplantage og Tvorup Klitplantage, som formanden for Dansk Cyklistforbunds afdeling i Thisted Steen Jensen anslog til at ligge på 25 kilometer.

Skovrider Ditte Svendsen var turguide, og hun benyttede lejligheden til at fortælle, at den nye 1,2 km cykelsti langs Hawblink var en etape af flere, som indgår i projektet ”Adgang til Nationalpark Thy”.

Hun glædede sig til, om den nye belægning på cykelstien nu også ville kunne leve op til forventningerne om, at buske og græsser ikke kan presse sig op gennem asfalten til gene for cyklisterne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.