Glæder sig til at komme hjem

Nicolai Pedersen satser på god afslutning i Aalborg

Nicolai Pedersen håber på den bedst mulige afslutning i Aalborg, men glæder sig til at komme tilbage til rødderne og mere spilletid. Arkivfoto: MIchael Koch <i>Michael Koch</i>

Nicolai Pedersen håber på den bedst mulige afslutning i Aalborg, men glæder sig til at komme tilbage til rødderne og mere spilletid. Arkivfoto: MIchael Koch Michael Koch

AALBORG:Når Aalborg Håndbold har spillet den sidste kamp i denne sæson, er det samtidig slut for Nicolai Pedersens ophold i klubben. Den talentfulde bagspiller jagter mere spilletid og flytter således tilbage til Nordsjælland Håndbold, der netop er rykket tilbage i Boxer Herreligaen.

- Jeg har haft nogle snakke med Jesper (Jensen, træner, red.) om, hvordan han så min fremtid i klubben. Og der kunne jeg ikke helt få opfyldt de målsætninger, jeg havde for min fremtid, og derfor gav det mening at søge noget andet. Og så er hjemme jo bare bedst, konstaterer bagspilleren.

Foreløbig skal han i søndag på banen med Aalborg Håndbold til den tredje kamp i slutspillet.

- Vi skulle jo meget gerne nå en semifinale og kampene som den i dag mod BSV er ekstremt vigtige, fordi førstepladsen i puljen vil give flere fordele i semifinalerne, siger Nicolai Pedersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.