Glarmestersild

Men Julen hører der sig også Glarmestersild til.

Fødevarer 9. december 2007 12:42

Se udsendelse fra 24NORDJYSKE Ingredienser

  • 1 stort glas marinede sild i filet
  • 3 dl hvidvinseddike
  • 3 dl rørsukker
  • 1 stang kanel
  • 1 stjerneanis
  • 15 peberkorn
  • Lidt kommen
  • 1 rødløg
  • 1 rød chili
  • ½ porre
  • 1 gulerod Fremgangs måde Sukker og hvidvinseddike koges op og tilsættes urter og krydderier. Herefter afkøles blandingen til køleskabs koldt. Sildene sigtes for lage og urter. Glasset vaskes grundigt og klistermærker tages af. Sildefileterne lægges tilbage i glasset og overhældes med lage og urter. Lukkes og pyntes evt. med egen mærkat
  • Nyheder udvalgt til dig
    Henter artikler...

    Nordjyske Plus

    Henter artikler...