Glem koden: Tatovering låser din smartphone op

I fremtiden får du ikke brug for hukommelsen - læs hvordan

Mette Siggaard
I fremtiden kan du have en tatovering, som låser din smartphone op uden brug af kode. Arkivfoto: Scanpix
Medicin 6. september 2013 10:03

USA: Har du undladt at komme kode på din mobiltelefon, fordi det er endnu en talkombination, du vil have svært ved at huske. Så er der hjælp på vej.

Forrige år købte Google mobilproducenten Motorola, og siden har der været fuld fart på udviklingen af teknologier, som i fremtiden kan gøre os uafhængige af koder, skriver Ing.dk.

Tatovering med antenne

En elektronisk tatovering kan være løsningen, når du vil åbne din smartphone uden at bruge tastaturet. Bag tatoveringen står virksomheden MC10.

Ifølge udviklingschef Regina Dugan bliver tatoveringen ikke en permanent en, som du skal gå med til din dødsdag, men i stedet et stempel på huden, som indeholder antenne og sensorer, som kan fange telefonen.

Pille med chip

Hvis det ikke lige falder i smag at skulle have sådan en tatovering på huden, så er der også en anden løsning på vej: En pille, som man sluger lige så let som en Panodil. Pillen indeholder en indbygget chip, der sender et signal ud, som smartphonen kan fange, så den låser op, når du har brug for det.

Pillen bruger din mavesyre som elektrolyt til at holde batteriet kørende, og den kan spises hver dag i en måned, uden du tager skade, skriver Ing.dk.

Det var dog et stykke tid, inden du kan købe smartphone-pillen i handlen. Godt nok er pillen allerede blevet godkendt af de amerikanske fødevaremyndigheder, men Motorola oplyser, at et salg af pillen ikke er lige på trapperne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...