Fodbold

Glenn Hoddle udskrevet efter hjerteanfald i oktober

Den tidligere træner og spiller for England er i klar bedring efter sit kollaps i et tv-studie i oktober.

Den engelske fodboldlegende Glenn Hoddle er blevet udskrevet fra hospitalet, efter at han i slutningen af oktober faldt om med et hjerteanfald.  (Arkivfoto)

Den engelske fodboldlegende Glenn Hoddle er blevet udskrevet fra hospitalet, efter at han i slutningen af oktober faldt om med et hjerteanfald. (Arkivfoto)

LONDON:Den tidligere spiller og landstræner for Englands fodboldlandshold Glenn Hoddle er kommet sig så meget oven på et hjerteanfald for knap en måned siden, at han har forladt hospitalet og er kommet hjem.

Det skriver BBC.

Glenn Hoddle faldt i slutningen af oktober om i et tv-studie hos BT Sport, hvor han arbejder som fodboldekspert.

Det skete på hans 61 års fødselsdag den 27. oktober.

Siden er Hoddle blevet opereret og har været igennem et længere behandlingsforløb. Men fredag er han blevet udskrevet fra St. Bartholomew's Hospital og er vendt tilbage til sit hjem.

En talsmand forklarer over for BBC, at Glenn Hoddle har reageret godt på behandlingen, men hvile er fortsat afgørende for hans tilstand, lyder det.

Glenn Hoddle var engelsk landstræner fra 1996 til 1999 og stod i spidsen for England ved VM i 1998.

Han var ligeledes manager i Tottenham Hotspur fra 2001 til 2003.

Tidligere var han både spiller og manager i Chelsea.

Men det var i Tottenham, han slog sit navn fast. Her anses han stadig for at være en af klubbens helt store midtbanespillere gennem tiderne.

Han spillede 377 kampe for Tottenham fra 1975 til 1987 og scorede 88 mål som seniorspiller, efter at han kom til Tottenhams ungdomsafdeling som 12-årig.

Glenn Hoddle spillede desuden 53 landskampe for England fra 1979 til 1988 og scorede otte mål.

/ritzau/