Glyngøre løber med Landsbypris

- Vi har ventet i spænding, siger næstformand i borger- og erhvervsforening

Glyngøre har vundet Region Midtjyllands Landsbypris 2015. Arkivfoto: Bo Lehm

Glyngøre har vundet Region Midtjyllands Landsbypris 2015. Arkivfoto: Bo Lehm

SALLING:Region Midtjyllands Landsbypris uddeles i år til Glyngøre. Med prisen følger 150.000 kroner.

- Det er utroligt dejligt, at vi har vundet prisen, siger Nicolaj Løve Hansen, næstformand i bestyrelsen for Glyngøre Borger- og Erhvervsforening.

- Vi har fulgt skarpt med i feltet på de tilbageværende ni kandidater og har ventet i spænding, siger han.

Ansøgningen om prisen er indsendt af formand for bestyrelsen, Kirsten Jørgensen, der har gjort opmærksom på de mange projekter i og omkring Glyngøre.

Det var da også de grønne korridorer gennem byen, dykkerparken, byparken, Limfjordens Hus, iværksætterhuset og evnen til at tiltrække nye virksomheder, der sammen med sammenhold og socialt liv er blandt årsagerne til, at Region Midtjylland giver Landsbyprisen til Glyngøre.

- Prisen er til alle i Glyngøre og omegn. Vi har et hav af frivillige, der står klar, og vi møder en kæmpe opbakning, siger Nicolaj Løve Hansen.

De medfølgende 150.000 kroner skal bruges til lidt i ekstra i forbindelse med den årlige Sildefestival og på næstkommende generalforsamling i Glyngøre Borger- og Erhvervsforening senere på måneden.

- Derudover skal pengene fordeles blandt vores mange underudvalg, der arbejder med forskellige projekter og er afhængige af fondsmidler og sponsorer. Så mange som overhovedet muligt skal have glæde af pengene, siger Nicolaj Løve Hansen.

Det er syvende gang, at Landsbyprisen uddeles.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.