Gnaven Heynckes afviser Bayerns tilbud

Jupp Heynckes er utilfreds med, at Bayern har brugt medier til at tilbyde ham plads i klubbens advisory board.

Gnaven Heynckes afviser Bayerns tilbud

Bayern Münchens træner Jupp Heynckes siger klart nej til klubbens tilbud om at indtage en plads i klubbens såkaldte advisory board, når han stopper som træner i Bayern til sommer.

I et avisinterview i weekenden tilbød Bayern Münchens formand Karl-Heinz Rummenigge, at Heynckes kan få en ny rolle i klubben, når han ved sæsonafslutningen træder tilbage for at blive afløst af Josep Guardiola.

- Det havde været bedre, hvis han havde talt med mig først, siger en afmålt Heynckes ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Efter 50 år i fodbold skal jeg ikke indtage en position som official, det er ikke min verden, lyder den klare afvisning fra den 67-årige træner.

Hans mandskab fører Bundesligaen suverænt og kan onsdag aften kvalificere sig til kvartfinalen i Champions League. Bayern fører 3-1 inden returkampen på hjemmebane mod Arsenal.

Tyske medier spekulerer da også i, at Heynckes i stedet har mod på at fortsætte den trænerkarriere, der startede i 1979 i Mönchengladbach.

- Ved sæsonens slutning vil jeg offentliggøre, hvad jeg vil lave i fremtiden, siger Heynckes, der endnu engang slår fast, at Bayerns tilbud overhovedet ikke har interesse.

- Og da slet ikke, når jeg skal høre om det gennem medierne, lyder det fra træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst