Gnocchi med kæmpecitroner

Man mener, at "gnocchi" er den første form for "pasta" som menneskeheden har spist.

Det virker nemlig naturligt at blande mel af enhver slags med lidt vand - ælte det og lave små kugler, som bliver kogt i vand. 4 kuverter

  • 300 g gnocchi, små pastaboller, som kan købes i Irma og Salling
  • 2 skalotteløg
  • Muskatnød
  • 2 dl fløde
  • 2 citroner
  • 1 dl Mascapone
  • Peber
  • Salt
  • Frisk basilikum eller oregano
Fremgangsmåde Gnocchi koges i saltet vand. Følg anvisning på pakken. Skalotteløg sauteres i lidt olivenolie og tilsættes revet muskatnød. Det hele koges op med fløde og mascapone og smages til med salt og peber. Vendes med de kogte gnocchi. Inden servering tilsættes små fileter af citron samt hakket frisk basilikum. Ønsker du at gense indslaget med Morten Kok på 24NORDJYSKE, så klik på 'programmer' i vores Media Player. God fornøjelse.