Flade

Go' gang i Agger

Mere end 1000 piger gik mandag aften ture omkring Agger

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var mandag aften mere end 1000 deltagere til Aggers udgave af årets Ladywalk. Deltagerne - kun piger - gik enten syv kilometer syd og øst for Agger eller tolv kilometer rundt og Flade Sø.Marian Amby, til venstre, havde til aftenens Ladywalk opfundet Nordthy Kvindevandrerlaug der mødte op med en god snes deltagere. Vandrerlauget fik et diplom og en lille pokal. Fem af Nordthy Kvindevandrerlaugs medlemmer var foruden Marian Amby, fra venstre Gitte Ishøy, Lene Amby, Ingelise Andersen og Hanne Andersen.

Lone Mark kunne stolt byde velkommen til mere end 1000 deltagere til Ladywalk for første gang i Agger. Første gang Ladywalk blev arrangeret var i 2002 i København. Lone Mark var godt tilfreds med at Agger-arrangementet var mere end tre gange større end Odenses udgave af Ladywalk. Der blev varmet godt op til aftenens gåtur af Iversen Band, og det blev hygget og snakket godt på pladsen mellem De Sorte Huse i Agger inden holdene blev sendt af sted på de to ture på syv og tolv kilometer. Den korte tur gik syd og øst om Agger og den lange tur gik omring Flade Sø. Det helt fantastiske forsommervejr var en enestående kulisse for de mange piger i alle aldre der var kommet til Agger fra hele det nordvestlige Jylland.