Go Go Berlin vender tilbage til Frederikshavn

Det populære liveband spiller i Maskinhallen til november

Go Go Berlin, her på Waterline 2017, vender tilbage til november. Arkivfoto: Michael Bygballe
Frederikshavn 2. maj 2018 12:00

FREDERIKSHAVN: Bandet Go Go Berlin har ry for at være et af Danmarks bedste liveband.

Det alternative indie rock ensemble har flere gange spillet i Frederikshavn og Skagen, blandt andet til Waterline 2017 i Arena Nord, og den 17. november spiller de i Maskinhallen i Frederikshavn.

Bandet slutter 2018 med første del af en omfattende Danmarksturné, opdelt i to tours.

Bandet har også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Med nye sange og udgivelser klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til igen at stå i rampelyset og løfte sløret for deres nye lyd over for et live publikum. En mørkere, vildere og mere "klubbet" version af Go Go Berlin.

"The O.C.E.A.N - part 1" trækker sin reference til et af de nye numre, "The Ocean", som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus.

Til november har bandet nemlig valgt de første ni steder, som skal lægge scener til første del af deres Danmarksturné, inden Go Go Berlin igen tager det lange træk udenfor Danmarks grænser og senere vender tilbage til Danmark til del 2 af deres album.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...