Brønderslev

God indsats i Skotland

Theis Bregnballe i en kamp. Privatfoto

Theis Bregnballe i en kamp. Privatfoto

ØRSØ:Fire dages intensiv fokus på judo er slut i Edinburgh i Skotland for Ørsø-kæmperen Theis Bregnballe.

Theis Bregnballe deltog først i den internationale turnering ”Sportif International Tournament”, og startede i sin første kamp flot ud med at føre på point, men måtte se sig besejret til sidst.

I sin anden kamp prøvede Theis Bregnballe også sine chancer af men måtte se sig besejret.

Det system som man anvender for at afvikle store judoturneringer favoriserer dem, der vinder kampe, således at man får flere kampe, hvis man vinder de første.

Theis Bregnballe deltog sammen med det øvrige danske judo bruttolandshold, for at dygtiggøre sig.

Den internationale turnering blev fulgt op af en træningslejr ”Sportif International Training Camp”, med trænerdeltagelse af flere store judo og jujitsu stjerner, den portugisiske Nuno Delgado – europæisk og olympisk medaljetager i judo, den spanske Jesus Perez-ekspert i Brasiliansk Jujitsu (gulvkamp), den engelske John Buchanan verdensmesterskabs medaljetager i judo og mange flere.

- At rejse helt til Skotland for næsten at vinde, men ende med at tabe to judokampe, der maksimalt varer fem minutter vil være svært for de fleste at leve med, hvis der ikke var en træningslejr i halen på en turnering, så derfor foretrækkes turneringer, der følger op med træningslejre, siger Theis’ far, Jens Peter Bregnballe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.