God slutspurt ikke nok for Vikings

Topscorer Javorn Farrell kaldte aalborgensernes første halvleg forfærdelig

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Aalborg Vikings tabte mandag aften til Hørsholm i Aalborg Stadionhal. Foto: Grete Dahl

AALBORG:En bekymrende dårlig første halvleg kostede Aalborg Vikings chancen for point, da de mandag aften mødte Hørsholm i Basketligaen. Gæsterne tog hjem med en sejr på 72-63, og dermed sikrede de sig næsten definitivt en plads i slutspillet.

Hørsholm gik til pause foran 37-20, og dermed var det op ad bakke.

- Vi spillede forfærdeligt i første halvleg. Offensivt fungerede intet. Defensivt var det egentlig okay, sagde topscorer Javorn Farrell efter kampen til TV2 Sport.

Så hjalp det ikke tilstrækkeligt, at aalborgenserne siden oppede sig og vandt anden halvleg 43-35.

- Vi tabte, fordi vi ikke havde den rigtige indstilling i starten. Vi har ikke talent nok på holdet til at spille uden hjerte. Jeg kæmper hårdt med at få spillerne til at forstå, at de skal vise den rigtige indstilling, sagde træner Mike Dejworek til tv-stationen.

Aalborg Vikings mangler endnu fire kampe i grundspillet, før de med stor sandsynlighed ramler ind i Værløse i to afgørende kampe for overlevelse i Basketligaen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.