God start for ny optiker i Arden

Haslund Optik i Arden åbnede den 1. august, og starten har været rigtig god. Her ses indehaver Johnny Haslund Madsen i butikken. Foto: Jesper Bøss

Haslund Optik i Arden åbnede den 1. august, og starten har været rigtig god. Her ses indehaver Johnny Haslund Madsen i butikken. Foto: Jesper Bøss

- Der er fire hovedbyer i Mariagerfjord Kommune, nemlig Hobro, Hadsund, Mariager og Arden. Her er det kun Arden, der ikke har en optiker, og derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg besluttede mig for at åbne Haslund Optik. Den skulle selvfølgelig ligge i Arden, fortæller Johnny.

- Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Selvfølgelig skal jeg lige have fodfæste, og kunderne skal lige vide, at jeg er her, men starten har overordnet set været fin og det tegner lovende.

- Opbakningen fra de lokale har i hvert fald været rigtig god lige fra starten, og det er jeg taknemmelig for, fortæller Johnny, der bevidst valgte, at han ikke ville være medlem af en landsdækkende kæde, men i stedet starte under sit eget navn.

- Jeg ville gerne have en butik, hvor jeg altid kan lave den 100 % individuelle løsning til den enkelte kunde, og det synes jeg, at jeg bedst kunne, hvis jeg kunne bestemme selv.

- Jeg er med i en indkøbsforening, hvilket betyder, at jeg fortsat har alle de kendte brillemærker på hylderne, og selvfølgelig til nogle knivskarpe priser, der absolut tåler sammenligning med konkurrenterne, fortæller Johnny, der er 38 år, og som privat bor i Vebbestrup med kæresten Michelle og børnene Alexander på 14 år, Oliver på 12 år og Victoria på 9 år, der alle går i skole i Arden.

Johnny har tidligere arbejdet i Forsvaret, men fik lyst til at sadle om. Han tog en 3,5-årig optikeruddannelse og var dermed klar til at kaste sig ud som selvstændig optiker. Det nyder øjnene i Arden og omegn nu godt af...

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.