Gode historier fra Moseby

Tinna Søndergaard Nielsen fremhæver sammenholdet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Alle stande var udsolgt ved Julebazaren. Foto: Tinna Søndergaard Nielsen

De seneste uger begivenheder i Moseby, vi ser at landsbyen har et kæmpe sammenhold, at bygge videre på, og det mener Tinna Søndergaard Nielsen er værd at fremhæve.

Hun peger på, at det 12. oktober var nødvendigt at kalde til borgermode, fordi den lokale købmand så sig nødsaget til at lukke til nytår grundet faldende omsætning.

- Det var vi mange der var rigtigt kede af at høre, og efter borgermødet nedsatte vi straks en gruppe på omkring 10 mand til at hjælpe med at få sat skub i forretningen igen, da det var nødvendigt at gøre et eller andet, hvis vi skulle beholde vores købmand, siger Tinna Søndergaard Nielsen.

Købmandsgruppen er på møder nået frem til ideer forskellige tiltag.

- Enden på dette er heldigvis blevet, at vi får lov til at beholde vores købmand. Det indebærer dog at vi alle skal huske, at hvis vi fortsat skal have en købmand i Moseby, er det altså en nødvendighed at vi alle støtter butikken og bakker Lonni op. Det er vigtigt at vi står sammen om købmanden, også når det bliver hverdag, siger hun.

Men det stopper ikke der.

- For nogle dage siden er jeg på vej hjem fra arbejde og kører mod Moseby, for at handle hos Lonni, og her ser jeg så de fineste juletræer udskåret af træ med reflekser på, der står og pynter så flot på vejen ind mod Moseby. Jeg tager mig selv i at sidde og smile og glædes over de mange ildsjæle, vi har i vores by, som gerne bruger fritiden på at pynte op og gøre det rigtig hyggeligt at bo her. Derudover har vi fået julebelysning i byen. De fineste lysende julehjerter, som endnu en ildsjæl har lavet og sat op hele vejen igennem byen. Hvor er det flot og hvor bliver jeg stolt, siger hun.

Og sidste søndag var der Julebazar på Moseby Gl. Skole, med alle stande udsolgt igen i år.

- En rigtig hyggelig dag, hvor byens borgere kigger forbi til en handel, en sludder og lidt godt til ganen. Her var masser af fine ting til salg, såsom juledekorationer, nisser, julepynt samt tøj, sko, brugskunst og diverse "lopper". Borgerforeningen gør et stort stykke arbejde for at ting, som netop Julebazaren kan lykkes, så det er en fornøjelse at møde op og støtte en af de mange ting, der bliver lavet i og for Moseby, siger hun.

- Vi skal være glade for og stolte af, at vi har et godt sammenhold her i byen. Vi har i "købmandsgruppen" besluttet at vi fortsætter med at mødes for at komme med ideer og sætte ting i gang, der kan støtte og hjælpe Lonni, understreger Tinna Søndergaard Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst