Gode udsigter trods nederlag

Lørdag 25. februar gæstede B75’s førstehold de forsvarende mestre fra Roskilde. Foto: B75

Lørdag 25. februar gæstede B75’s førstehold de forsvarende mestre fra Roskilde. Foto: B75

Lørdag 25. februar gæstede B75’s førstehold de forsvarende mestre fra Roskilde.

At B75’s Egyptiske Khalid Assar ikke kunne være med i kampen gjorde ikke Roskildes favoritværdighed mindre, og da alle B75’s divisionshold var i aktion i denne weeekend - og klubbens litauiske træner og 1. Divisionsspiller Mindaugas Steponkus var hjemme i Litauen og spille landsholdskvalifikation - gav det B75 formanden Simon Rokkjær chancen på klubbens førstehold. Ud over Simon Rokkjær stillede B75 op med Simon Soederlund, Simon Soulard og Ivik Nielsen.

Roskilde stillede bl.a. Op med Danmarks gennem tiderne bedste bordtennisspiller Michael Maze. Kampen blev som ventet svær for B75-holdet, og trods et 0-3 nederlag til Maze, så spillede Simon Soulard rigtig godt, og var fint med i kampen. Simon Soederlund, som er blandt Sveriges bedste juniorspillere, viste igen fornemt spil, og vandt 3-0 over Finn Tugwell. I kampen imod Maze fortsatte Simon Soederlund de fine takter, men ved stillingen 9-4 til Simon i første sæt, måtte Maze trække sig med en skade, og dermed overgive sejren til Simon.

Simon Soederlund’s to sejre blev de eneste til B75, og Roskilde vandt således kampen 5-2. Da B75’s nærmeste forfølgere - Næstved BTK - i denne weekend vandt begge sine kampe, har de nu overtaget B75’s slutspilsgivende 4. plads, et point foran B75 på femte pladsen. Med to kampe igen, bliver der imellem B75 og Næstved BTK kamp til stregen om den attraktive DM slutspilsplads. Da Næstved i sine to sidste grundspilskampe møder de to tophold, Virum og Penthouse CPH, som sammen med Roskilde allerede har sikret sig en slutspilsplads, og B75 samtidig møder de to bundhold, Viby BTK og Brønderslev, må B75 siges at være favoritter til at slutte på den attraktive 4. Plads i Stigadivisionen.

B75’s to sidste kampe spilles begge på udebane: Fredag 24. marts imod Brønderslev, og søndag 26. marts imod Viby BTK.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.