Godt at have telefonbogen ved hånden

Kraghede-borger vandt gavekort på 5000 kr. ved at have telefonbogen ved telefonen

Områdechef Lars Bisgaard fra NORDJYSKE Medier (til venstre) overrækker blomster og rejsegavecheck til Mogens Nielsen Donslund. 
Foto: Kurt Bering

Områdechef Lars Bisgaard fra NORDJYSKE Medier (til venstre) overrækker blomster og rejsegavecheck til Mogens Nielsen Donslund. Foto: Kurt Bering

KRAGHEDE:- Jeg troede, at det var én, der ville holde sjov. Det fortæller Mogens Nielsen Donslund, Kraghedevej 217 i Kraghede, der forleden blev ringet op. Han fik at vide, at han havde vundet en rejse til 5000 kroner med Bravo-Tour, fordi han havde telefonbogen Folk & Fag, der udgives af NORDJYSKE Medier, liggende ved siden af telefonen. Folk & Fag har udloddet 500 kr. til borgere, der blev ringet op, og alle, der vandt 500 kr., indgik i en fælles pulje, hvor gevinsten var et gavekort på 5000 kr. Og Mogens Nielsen Donslund var dobbelt-heldig. Hans kone, Ina Donslund, skal med på ferierejsen. Men hvor den skal gå hen, er endnu ikke endeligt afklaret. - Jeg har i mange år sejlet som kok, på Kosan-skibet ”Tolstrup”. Men jeg har ikke været Rumænien og Tyrkiet. - Vi har også snakket om Mallorca. - Men det er endnu så nyt, at vi ikke har haft tid til at drøfte det nærmere, fortæller han.’ Mogens Nielsen Donslund havde ellers lavet spøg med, at han også ville vinde de 5000 kr., da han havde vundet de 500 kr. - Men det var kun for sjov, jeg sagde de til børnene. Så da jeg blev ringet op, var jeg alligevel noget overrasket, siger han. Men han havde, som det kræves Folk & Fag telefonbogen ved hånden. Han blev bedt om at slå op på side 128, og da han kunne det, vandt han. - Jeg bruger altid Folk & Fag telefonbogen. Det er en god telefonbog, siger han. Om rejsen finder sted til efteråret eller først i foråret 2007, har de ikke besluttet sig for. - Fra midt i juni til midt i oktober, holder vi ferie i campingvogn på Venø, fortæller Mogens Nielsen Donslund.