Godt for hest og rytter

Ridehal og stald i Dronninglund Rideklub tæt på færdig

Dronninglund Rideklub har efterhånden fået sig etableret med både ridehal, rytterstue og flere baner. Privatfoto <i>Privat</i>

Dronninglund Rideklub har efterhånden fået sig etableret med både ridehal, rytterstue og flere baner. Privatfoto Privat

DRONNINGLUND:Dronninglund Rideklub, der holder til på Kirkevej 6 og 8, er nu næsten færdig med at etablere ridehal og stald.

Der bliver 15 bokse på den ene adresse og 12 på den anden. Der bliver også indrettet vandspiltov, rytterstue, sadelrum, foderrum, toiletter, dressurbaner, springbane, trec-bane og gode folde. Efter flytningen fra hovedgården er klubben nu ved at have ideelle forhold for både heste og ryttere.

Der har været afholdt generalforsamling i klubben, og en række nye medlemmer blev valgt ind i bestyrelse og udvalg. Det nye forretningsudvalg består nu af Per Sørensen, formand, Brian Nielsen, kasserer, og Sisse Jensen som sekretær. Anders Kolind blev formand for rideklubbens venner.

- Det går fint, og der er hold for både børn og voksne i dressur og spring. Vi holder også en række arrangementer bl.a. stævner, ridelejr, sommerrideskole, fastelavn og ringridning. Det næste store arrangement er distanceridt 25. og 26. april, oplyser Per Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.