Godt vi har Arndt Hüttel!

- Vi skal have butikker, der har et potentiale for fremtidig eksistens, siger Kalhøj

- Vi skal have en konstruktiv snak om, hvordan vi løser problemerne med butikslukninger i Sæby, siger Hans Ole Kalhøj. ?Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

- Vi skal have en konstruktiv snak om, hvordan vi løser problemerne med butikslukninger i Sæby, siger Hans Ole Kalhøj. ?Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

SÆBY:14. januar skrev NORDJYSKE, at en række butikker i Sæbys centrum var lukket, hvilket havde givet et tomt og trist gadebillede.

Samtidig sagde handelsstandsforeningens formand, Hans Ole Kajhøj, at Sæby nok måtte vænne sig til færre butikker i fremtiden - i hvert fald uden for højsæsonen.

Onsdag skrev Arndt Hüttel et læserbrev, hvor han efterlyste, at man forholdt sig til virkeligheden.

Dét ønsker Hans Ole Kalhøj at kommentere.

- Lad mig starte med at sige, hvor er det godt vi har sådan nogle som Arndt Hûttel. For dét han skriver i sit læserbrev, er sådan, virkeligheden i Sæby er - præcist formuleret. Sæby er nemlig en ganske anderledes by om sommeren, fordi der er flere mennesker - ikke mindst mennesker, der holder ferie - byen, siger Hans Ole Kalhøj.

Han mener, at Sæby kan bære flere forretninger i sommersæsonen - end om vinteren.

- Når vi kigger ud ad vinduet, er det i øjeblikket lidt gråt og trist. Og vi skal have en konstruktiv snak om, hvordan vi løser det. I handelstandsforeningen er vi opmærksomme på, at byen har ændret sig siden sidste sommer. Nu handler det om, at få vores by optimeret, siger Hans Ole Kalhøj.

Han fortæller, at der er yderligere et par butikker på vej til Sæby.

- Så helt skidt, som flere vil gøre det til, er det næppe. Omvendt er det en realistisk erkendelse, at vi skal have butikker, der også har et potentielt eksistensgrundlag i fremtiden, slutter Kalhøj.

Han oplyser, at der - i næste uge - er møde i Sæby Handelsstandsforening, og hér er det bebudede samarbejde med Dansk Industri omkring butikslukning på dagsordenen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.